22 Maj 2018
Velkommen til Lægerne Rønnedevej

Praktisk informationTelefontid, læger mellem 8-9
Grunden er at dine medpatienter ikke skal forstyrres i konsultationen med lægen. 1 time dagligt er sygesikringens krav. Mere telefonsnak betyder færre eller kortere konsultationer og længere ventetider.
Du kan medvirke til kortere ventetid i telefontiden ved korte samtaler.
Der er normalt 3-4 læger ved telefonen om morgenen.


Receptfornyelse i tidsrummet kl. 9.30-12.00 eller på internet. Ved henvendelse i skranken sendes recepten elektronisk til apoteket.
Medicin som er givet fra andet sted (sygehus/privatklinik) skal bestilles fra det udskrevne sted.
Får du vanedannende medicin, skal dette bestilles via lægen i telefontiden mellem 8-9, med mindre du har en medicinaftale.


Blodprøvetagning i lægehuset Mandag til fredag Kl. 8-9
Tidsbestilling ikke nødvendig. Prøverne SKAL være ordineret i forvejen.
Der kan ikke tage blodprøver i huset efter kl.14.30

 

Sygeplejersker. Vi har 3 specialuddannede sygeplejersker, der fungerer på et højt niveau. De er specialuddannede i diabetes, forhøjet blodtryk, KOL, og andet. Tine Windfeld kan lave børneundersøger for 2-3 årige. Lene Meldgaard kan lave 1. graviditetsundersøgelse, med efterfølgende konsultation hos en læge. Der står altid en læge bag, og lægen kan altid tilkaldes i tvivlstilfælde.

 

Sygebesøg

Vort lægehus har ændret sig væsentligt siden "gamle dage". Vi kan nu foretage langt flere undersøgelser i lægehuset og derfor stiler vi mod så få sygebesøg som muligt, da vi har langt de bedste betingelser for diagnose og behandling i konsultationen. Sygebesøg er lidt af en "nødløsning".Konsultation
Til en normal konsultation afsættes 15 minutter, inkl. den tid lægen skal bruge til forberedelse og journalnotat, henvisninger o.l. Vore akuttider tilsvarende 5-10 minutter.

Husk at afbestille tider, I ikke kan komme til. Det giver mulighed for at ringe til en anden patient, som ellers først har fået en tid om 14 dage.Lægerne på Rønnedevej er et kompagniskab.
Det betyder, at du er tilmeldt kompagniskabet og ikke den enkelte læge. Vi tilstræber meget gerne, at du så vidt muligt kommer hos den læge, du ønsker - og det lykkes i reglen. Specielt ved akut opstået sygdom kan vi dog ikke garantere dette.


Uddannelse
Vi deltager i videreuddannelsen af læger. Der vil derfor altid være 2 eller 3 læger under videreuddannelse hos os. Han eller hun er altså uddannet læge, men under videreuddannelse. Der er flest kvindelige læger under videreuddannelse.

 

Klinik information

CVR nr.

15960612

Telefontider

mandag: Læge 8-9

tirsdag: Læge 8-9

onsdag: Læge 8-9

torsdag: Læge 8-9

fredag: Læge 8-9

Konsultationstider

mandag: 8-15

tirsdag: 8-15

onsdag: 8-15

torsdag: 8-17

fredag: 8-12

Telefontider læge

Mandag - fredag kl. 8-9

 

Telefontider sekr.

Mandag -  Fredag kl. 9.30.-12.00

 

Handicapforhold

Handicapvenlig indgang og toilet. Kørestol mulig.

 

Links

Sundhed.dk

Øvelser

A-apoteket.dk

Find Speciallæge ventetider