29 november 2015
Velkommen til Læge Helle Frandsen

Forside

Velkommen til klinikkens hjemmeside.

Her på hjemmesiden kan du finde information om klinikken. Klik på menupunkterne ude til venstre.
 

                                 

                            Praksisnyt                                     D. 28 08  2015

 

Kære Patienter.

 

 

Håber alle har nydt sommeren og er fulde af ny energi.

 

Vi har haft kortvarigt åbent for nye patienter; men allerede lukket igen. Vi  ønsker de nye patienter velkommen i klinikken.

 

Udannelseslæger:

 

Katja Sørensen stopper i klinikken per 31082015. Det har været en fornøjelse at have Katja,som er næsten 100% sikker på, hun vil være praktiserende læge. Vi ønsker hende al mulig held og lykke.

 

Vi får 22 sept ny uddannelseslæge Esma Salahadeen, som kommer fra en stilling på hjerteafdeling og hun  har 1½år erfaring som læge. Hun har tidligere været i en anden lægeklinik og skal være hos os ½år.Hun vil gerne være praktiserende læge.

 

Endvidere får vi i oktober/november en næsten færdiguddannet læge, Ann-Louise Storlund, der skal være hos os i 8dage, som led i sin endelige uddannelse til læge.Hun skal dels følge med mig og dels se egne patienter under min supervision.

I den forbindelse skal konsultationerne,hun har optages på video. I vil blive spurgt om lov til, at hun får lov at undersøge og behandle Jer i samråd med mig. Håber I vil sige ja til dette. Det er vigtigt,vi får så godt uddannede læge som overhovedet muligt.

 

26-11-2015 fik Ann-Louise 12 til sin eksamen d 26 nov på universitet i almen medicin-konsultationsprocessen .Rigtig flot.

Vi siger tillykke til Ann-Louise og ønsker hende al mulig held og lykke i lægefaget  og en stor tak til de patienter,hun fik lov at undersøge og videooptage.

 

 

I foråret lavede 2 farmaceuter et eksamensprojekt vha velvillighed fra Jer. Det siger jeg og de tak for. De bestod og fik fin bedømmelse.

 

 

Influenza-vaccination: Vi har åben vaccinationsdag hele dagen fra 8-15 torsdag d. 1 okt. Ring gerne op på forhånd,så vi kan koordinere bedst muligt; men når I ikke det, møder I bare op. Se under vaccinationer,hvem der hører til risikogruppen.

Det er som altid gratis,når man falder ind under risikogrupperne. Er du i tvivl om du bør have een vaccination,så ring herop.

 

I efteråret tager klinikken bla på kursus i behandling af kroniske smerter og uregelmæssig hjerterytme.Derudover er vi ved at justerer vores kvalitetsstandarder,så de er klar til audit i 2016. Her forventer vi også et nyt og bedre EDB-system.

 

 

Ferielukket: Vi holder ferie uge 45. Fra 2-6november. Der henvises til Læge Hans Lindahl Sdr Alle 1A,Køge telefon 56 65 00 42

 

Det går rigtig fint i klinkken med, at det er  Rikke Juul Gravsholt og Helle Norre , der varetager kontrol af blodtryk, sukkersyge, lungesygdomme incl. astma og blodfortyndende behandling. Patienterne kommer fortsat  til de årlige store kontroller hos Helle Frandsen. Det gør de den måned,de har fødselsdag. Det er de mellemliggende kontroller, der varetages af dem.

 

 

 

Se samlet plan over, hvad sygeplejerskerne varetager af funktioner nedenfor.

 

     Kontrol af blodtrykpatienter
     Kontrol af sukkersyge
     Kontrol af cold patienter, astma og andre lungesygdomme
     Kontrol af andre kroniske sygdomme  
     Børnevaccination, rejsevaccination og HPV-vaccination      .
     Kontrol af patienter i blodfortyndende behandling
     Sår og forbindingsskift
     Blodprøvetagning
     Kostvejledning
     Lungefunktionsundersøgelse
     Fjernelse af tråde/clips efter operationer.
     Antabus givning
     B-12 vit.-injektioner og binyrebark injektioner ved allergi
     Råd og vejledning vedr. vortebehandling

 

Vi beder patienter , som kommer til kontrol af for højt blodtryk eller mistanke om sådan, om at komme ca. 15. min før planlagt konsultationstid, for at kunne måle et så præcist  blodtryk som muligt.

 

Vi har endvidere fået en dygtig psykoterapeut i klinikken,som arbejder uafhængig af klinikken; men som I frit og trygt kan bruge ved behov. Hun hedder Maibritt Fuerbo. Hun er 5 års psykoterapeut uddannelse bag sig. Link til hendes hjemmeside følger snarest. Hun koster 500 kr for 1 times konsultation.Der er allerede en del patienter, der har gjort brug af hende med et rigtig godt resultat.

 

Øvrigt nyt:

 

Mandag og tirsdag mellem 8-9 vil der også være en sygeplejerske ved telefonen. De er fuldt rustede til dette og ved tvivlsspørgsmål, konfererer de med Helle Frandsen.
Dette er for at gøre det lettere at komme i kontakt med os.

Denne telefontid er IKKE til bestiling af almindelige tider,medicinbestilling eller forespørgsler,der ikke er af akut karakter

eller aftalt med lægen.

 

Vi har ikke mulighed for at svare sms-er. Hvis der er tale om akut sygdom, må du ringe på vores akut telefon, som vi henviser til på telefonsvareren. Hvis telefonen ikke bliver taget pga. andet akut uopsætteligt arbejde, må I ringe op igen efter 5 min.

 

Vi vil lige minde om, at akutte tider ikke skal bestilles per mail; ring herop i stedet.

SMS reminder: Vi sender sms til dem af jer, der har opgivet mobilnummer til os.
Den modtager I dagen før, I skal komme.
Hvis man ikke ønsker en sådan, må I lige sige det til os. Husk at fortælle om I har skiftet mobil nummer ved kontakt til klinik.

 

Mange Hilsener Rikke Gravsholt, Helle Norre og  Helle Frandsen.

 

 
 

Designet på hjemmesiden på hjemmesiden er lavet på baggrund af et kalligrafi af Anita Karlsen - se www.anitakarlsen.dk