Velkommen til klinikkens hjemmeside.Velkommen til klinikkens hjemmeside.
Her på hjemmesiden kan du finde information om klinikken. Klik på menupunkterne ude til venstre.
Velkommen til klinikkens hjemmeside.

Her på hjemmesiden kan du finde information om klinikken. Klik på menupunkterne ude til venstre.
Praksisnyt D. 22 05 2015Kære Patienter.Vi holder ferielukket i ugerne 31,32 og 33. Fra 24 juli til 17 august.

I ferieperioden henviser vi til lægerne Silbye Niels Juelsgade 6 Køge på telefon 56659040


HUSK AT BESTILLE MEDICIN I GOD TID SÅ I HAR NOK TIL VI ER TILBAGE.Vi er igen begyndt at have uddannelseslæge i klinikken .

2 marts startede Katja Sørensen som ny introduktionslæge i klinikken. Hun er faldet godt til i klinikken
Hun skal være her til 31 aug.


Katja har allerede været færdig uddannet i 2år som læge og kommer senest fra et job på hjerteafdelingen i Roskilde.

En introduktionslæge er normalt en færdiguddannet læge med 1 års erfaring bag sig, som på sigt muligvis kunne tænke sig at arbejde som alment praktiserende læge.Fremadrettet vil det overvejende være Rikke Juul Gravsholt og Helle Norre , der varetager kontrol af blodtryk, sukkersyge, lungesygdomme incl. astma og blodfortyndende behandling. Dette vil naturligvis foregå under mit ansvar. Patienterne vil fortsat skulle til de årlige store kontroller hos Helle Frandsen. Det er de mellemliggende kontroller, der varetages af dem.Se samlet plan over, hvad sygeplejerskerne varetager af funktioner nedenfor.Kontrol af blodtrykpatienter
Kontrol af sukkersyge
Kontrol af cold patienter, astma og andre lungesygdomme
Kontrol af andre kroniske sygdomme
Børnevaccination, rejsevaccination og HPV-vaccination .
Kontrol af patienter i blodfortyndende behandling
Sår og forbindingsskift
Blodprøvetagning
Kostvejledning
Lungefunktionsundersøgelse
Fjernelse af tråde/clips efter operationer.
Antabus givning
B-12 vit.-injektioner og binyrebark injektioner ved allergi
Råd og vejledning vedr. vortebehandlingVi beder patienter , som kommer til kontrol af for højt blodtryk eller mistanke om sådan, om at komme ca. 15. min før planlagt konsultationstid, for at kunne måle et så præcist blodtryk som muligt.

Vi har endvidere fået en dygtig psykoterapeut i klinikken,som arbejder uafhængig af klinikken; men som I frit og trygt kan bruge ved behov. Hun hedder Maibritt Fuerbo. Hun er 5 års psykoterapeut uddannelse bag sig. Link til hendes hjemmeside følger snarest. Hun koster 500 kr for 1 times konsultation.Der er allerede en del patienter, der har gjort brug af hende med et rigtig godt resultat.Øvrigt nyt:Mandag og tirsdag mellem 8-9 vil der også være en sygeplejerske ved telefonen. De er fuldt rustede til dette og ved tvivlsspørgsmål, konfererer de med Helle Frandsen.
Dette er for at gøre det lettere at komme i kontakt med os.

Denne telefontid er IKKE til bestiling af almindelige tider,medicinbestilling eller forespørgsler,der ikke er af akut karakterStatens Seruminstitut har igen kunne skaffe de helt almindelige børnevaccinationer,vi har brugt i Danmark igennem mange år. Dvs at der IKKE længere gives hepatitis B -vaccination til børn og at 5-års vaccinationen igen kun er et stik/1 vaccine. Der er dejligt for de 5-årige og os alle,fordi det er i forvejen er en svær alder at vacinere i.

De børn, der er gået i gang med de midlertidige vaccinationer med hepatitis B, vil blive gjort færdig med disse og vil herefter være dækket ind,- formentlig livslangt mht denne sygdom.Endvidere er der nu lavet mange opfølgende undersøgelser, der viser, at det er nok med 2 HPV-vaccinationer, når pigerne kommer til 12-års vaccination. Før skulle man have 3 vacciner. Vi skal nok sørge for at dem, der er igang med vaccinationsprogram får disse helt korrekt. Dette gælder naturligvis også alle andre, der iøvrigt har behov for HPV vaccination.

For voksne,der har behov for HPV-vaccination gælder stadig, at de skal have 3 vaccinationer.

Vi har ikke mulighed for at svare sms-er. Hvis der er tale om akut sygdom, må du ringe på vores akut telefon, som vi henviser til på telefonsvareren. Hvis telefonen ikke bliver taget pga. andet akut uopsætteligt arbejde, må I ringe op igen efter 5 min.Vi vil lige minde om, at akutte tider ikke skal bestilles per mail; ring herop i stedet.

SMS reminder: Vi sender sms til dem af jer, der har opgivet mobilnummer til os.
Den modtager I dagen før, I skal komme.
Hvis man ikke ønsker en sådan, må I lige sige det til os. Husk at fortælle om I har skiftet mobil nummer ved kontakt til klinik.Mange Hilsener Helle & Personale
OBS! Hjemmesiden har fået nyt navn:

www.laegehellefrandsen.dk

Adresse
Vestergade 12, 1. sal
4600 Køge
Tlf. 56 65 21 41
Telefontid
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Læge + syge8-9; sekr 9-12
Læge+syge; 8-9; sekr 9-12
Læge 8-9; sekr 9-12
Læge 8-9; sekr 9-12
Læge 8-9; sekr 9-12
Konsultation
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
9-16
9-16
9-16
9-12 og 16-18
9-12
Handicapforhold
Klinikken ligger på 1. sal uden elevator.