20 August 2017
Velkommen til Lægerne i Ejstrupholm

Lægerne i Ejstrupholm

OBS!

Medicin til håndkøbsudsalg:

Indtil videre er det desværre IKKE muligt at vælge udleveringssted i forbindelse med medicinbestilling. Alle bestillinger kommer til at ligge på "nettet", så det skal hentes på et apotek. Ønskes medicinen udleveret i et håndkøbsudsalg, skal du selv ​kontakte Uldum apotek og få dem til at udlevere til ønsket sted.

Uldum apotek : 75678003

 

Ang mailsvar:

Hav tålmodighed ved svar. Selvom du modtager besked om at der er kommet svar - kan der gå lidt tid inden  svaret bliver tilgængeligt.

 

 

Velkommen til Lægerne i Ejstrupholm.

I lægehuset, der ligger i centrum af Ejstrupholm, er vi tre praktiserende læger, en bioanalytiker samt fire sygeplejersker. Herudover er der for det meste 1-2 yngre læger, der er under videreuddannelse.

 

E-kommunikation
Det er muligt skrive til lægehuset, bestille tid og medicin over hjemmesiden.
Hvis du skriver til en af lægerne, og denne ikke er på arbejde, vil en af de andre læger besvare din mail. Du kan også skrive til sygeplejersken eller bestille tid hos sygeplejersken.
Klik på Kontakt klinikken for at oprette dig som bruger og logge ind i e-kommunikationsmodulet.

Har du problemer i forbindelse med at bruge e-kommunikationsmodulet eventuelt til oprettelse af medicin eller lignende skal du ringe til support på tlf. 70770017 eller du kan sende mail til dem på support@cure4you.dk
 

Glemt dit password?
Man kan oprette sin brugerprofil med et såkaldt sikkerhedsspørgsmål. Skulle man glemme sit password, vil man herefter kunne få det tilsendt - hvis man som nævnt kan angive svaret på sit sikkerhedsspørgsmål. Har man ikke indført et sikkerhedsspørgsmål, må man kontakte klinikken.

 

Medicinbestilling fra kl. 09.00 - 11.00 og fra kl. 12.00 - 14.00.

 

Klinik information

CVR nr.

Eftermiddags konsultation tirsdag!

Den sene konsultation er primært forbeholdt patienter i arbejde
Tidsrummet for sen konsultation er tirsdage fra kl. 15 til 17
Tidsbestilling til sen konsultation kan ikke ske via nettet, men skal foretages på tlf 75772020

Adresse

Vestergade 23

7361 Ejstrupholm

Tlf.: 75 77 20 20

Fax: 75 77 28 10