16 August 2018
Velkommen til Lægehuset i Nysted v/ Kerstin Gardner

Personale

Sygeplejerske Åse Ebbe

Åse er ansat i lægehuset i 2015 og har i mange år været ansat på Nykøbing F. Sygehus i skadestue/modtagelse. Arbejdsområder: sårbehandling, diabetes- og blodtrykskontrol, vægtkontrol, graviditets- og børneundersøgelser, vaccinationer, blodprøvetagning, kørekortsattester samt øvrige sygeplejeopgaver.

 

 

Sygeplejerske Belenda Jørgensen

Belenda er ansat i lægehuset i 2016 og tidligere arbejdet i hjemmeplejen samt været konsultationssygeplejerske. Arbejdsområder: sårbehandling, diabetes- og blodtrykskontrol, vægtkontrol, graviditets- og børneundersøgelser, vaccinationer, blodprøvetagning, kørekortsattester samt øvrige sygeplejeopgaver.

 

 

Farmakonom Marianne Vennevold

Marianne er uddannet farmakonom, ansat i lægehuset i 2010 og har i mange år været ansat på apoteker. Arbejdsområder: vistitation, receptfornyelse, tidsbestilling, dosisdispensering af medicin, FMK opdatering, telefonbetjening, webmaster samt diverse ad hoc opgaver.

 

 

Praksismanager Pia Sibborn-Larsen

Pia er uddannet farmakonom, ansat i lægehuset 2008 og har tidligere været ansat på apoteker og i medicinal firma. Arbejdsområder: administration, regnskab, visitation, receptfornyelse, FMK opdatering, tidsbestilling, webmaster samt diverse ad hoc opgaver. Pia er uddannet rygestoprådgiver og har rygestopsamtaler på klinikken.

 

 

Sekretær Tina Spuur Bergholz

Tina er uddannet grafiker og ansat i lægehuset i 2018. Arbejdsområder: Webmaster, herunder opdatering af hjemmeside, facebook og infoskærm, samt diverse opslag i venteværelse m.m. Derudover modtage patienter, receptfornyelse, tidsbestilling, samt diverse ad hoc opgaver.