20 August 2017
Velkommen til Allerød Fysioterapi & Træning = AllerødFys

Christina Kilian

Christina Kilian  

 

Christina er uddannet fysioterapeut fra fysioterapeutuddannelsen i Skodsborg.

Et af Christinas store interesseområder er smerteproblematikker i ryg, nakke og bækken. Christina har derfor en lang række kurser i manuelle teknikker til behandling af dysfunktioner i ryg, nakke, bækken og ribben.

 

Christinas anden store passion er træningsterapi. Herunder både stabilitetstræning, bevægelighedstræning og styrketræning, som hun anvender som led i behandlingen og genoptræningen af rygproblematikker såvel som sportsrelaterede skader. Christina arbejder derfor også som personlig træner, og har her på klinikken både hold i TRX, Funktionel træning og Fysioflow.

 

Christina har kurser i, og stor erfaring med Kinesio Taping, som redskab til at smertereducere og øge bevægelighed. F.eks. som led i behandling af skulderproblematikker, knæsmerter, golf-og tennisalbuer, achillesseneproblemstikker mm., hvor også hendes uddannelse indenfor akupunktur er yderst gavnlig.

 

Christina er en af klinikkens to kliniske undervisere, og har således ansvaret for undervisning og eksaminering af fysioterapeutstuderende fra Fysioterapeutuddannelden UCC Nordsjælland.

 

Holdtræning:

Styrke-og balancehold i træningscentret:  Mandag og onsdag 14.00-15.00, 

Styrke-og balancehold i træningscentret: Tirsdag og Fredag 10.00-11.00

Fysioflow: Tirsdag 8.00-9.00

TRX: Onsdag 15.00-16.00

Funktionel Træning: Onsdag 18.00-19.00 og fredag 14.00-15.00

Vægttabshold: Løbende 8 ugers forløb